Els Mossos investiguen el robatori i intenten seguir la pista dels dos assaltants
Els Mossos investiguen el robatori i intenten seguir la pista dels dos assaltants
Barcelona

Dos encaputxats assalten a plena llum del dia el pis d'una dona gran a Barcelona

Ha passat al barri barceloní de Sant Andreu. Els dos lladres han immobilitzat una dona de 92 anys i la seva cuidadora amb unes brides abans d'escorcollar el pis i endur-se'n 5.000 euros i joies.

RedaccióActualitzat
Dos homes han atracat un habitatge al barri de Sant Andreu de Barcelona on hi havia una dona de 92 anys i la seva cuidadora. Els lladres les van immobilitzar amb unes brides abans d'escorcollar el pis i endur-se'n 5.000 euros i joies.

Segons han informat fonts policials, els fets han passat cap a dos quarts d'una, a plena llum del dia, quan les dones estaven soles a l'edifici del passatge d'Artemis. Els dos delinqüents, que anaven encaputxats, han intimidat les víctimes, que no han oposat resistència. Després, han escorcollat el pis i s'han endut un important botí en metàl·lic i en peces de joieria.

Els Mossos d'Esquadra investiguen les circumstàncies d'aquest robatori per intentar localitzar i detenir-ne els autors.

El succés reuneix similituds amb el que hi va haver el 30 de gener en una masia de Rupià, al Baix Empordà. Llavors, van ser quatre les persones encaputxades que van lligar i emmordasssar una dona d'edat avançada i la seva cuidadora abans de robar els objectes de valor. La principal diferència és que en aquella ocasió, l'assalt va passar de nit, a les 22.15 hores, i la casa estava allunyada uns cent metres del nucli urbà.







Anar al contingut