Hospitalet de Llobregat

Dos detinguts per robar presumptament a una parella d'avis amb demència senil

Els Mossos d'Esquadra han detingut un home i una dona com a presumptes autors d'un delicte de robatori amb força i estafa a un matrimoni d'ancians amb demència senil. La policia va visitar la parella després que un veí els va alertar que dues persones alienes a l'entorn dels ancians els visitaven molt sovint des de feia uns mesos. Els agents es van adreçar fins al pis i en examinar els comptes dels ancians van veure que hi havia moviments que el matrimoni negava. Al llarg d'un any, els arrestats podrien haver sostret a la parella més de 7.300 euros.

Actualitzat
Els Mossos d'Esquadra van preguntar si recordaven haver tret diners del banc aquell mateix dia. La parella va respondre que no i va donar voluntàriament la seva llibreta d'estalvis a la policia perquè l'examinés. Els agents van poder comprovar que hi constava un reintegrament de 300 euros, fet aquell mateix dia, i que els avis no recordaven.

Immediatament, van obrir una investigació. Examinant més detalladament els comptes del matrimoni, el Mossos d'Esquadra van veure que en els últims mesos s'havien retirat importants quantitats de diners. Només al setembre, les víctimes havien arribat a treure 2.100 euros en reintegraments de 300, 400 i 100 euros. Les víctimes no havien utilitzat aquests diners per res i fins i tot havien oblidat haver tret aquestes quantitats.

La policia va poder demostrar que els dos detinguts entraven al domicili del matrimoni d'ancians amb un joc de claus suposadament robat. Aprofitaven que la parella oblidava quants diners tenia a casa perquè tots dos tenen demència senil i s'emportaven els diners.

Els Mossos d'Esquadra els van detenir a l'Hospitalet de Llobregat quan sortien del pis dels dos ancians. A la bossa d'un dels arrestats hi van trobar 150 euros. Els bitllets eren els mateixos que hores abans l'empleat del banc havia donat al matrimoni d'ancians.
Anar al contingut