La bobina de dues tones que van robar a una empresa de Cervera.
Els dos detinguts van robar una bobina de dues tones. (Foto: ACN)
Cervera

Dos detinguts per robar dues tones d'acer en una empresa de la Segarra

Els Mossos d'Esquadra han detingut dos veïns de la comarca de l'Urgell com a presumptes autors del robatori de dues tones d'acer d'una empresa de la Segarra. Un dels dos implicats és un treballador de la mateixa fàbrica.

Redacció / ACNActualitzat
Els Mossos d'Esquadra han detingut dos homes, un veí de Tàrrega i un d'Anglesola, a l'Urgell, per haver participat en un robatori de dues tones d'acer a una empresa del polígon de Cervera. Com a curiositat, un dels dos detinguts és treballador de la mateixa empresa.
 
Els agents van detenir els dos presumptes autors del robatori en un control de seguretat ciutadana després de localitzar una furgoneta que acabava de descarregar una bobina de fil d'acer de procedència sospitosa. Davant les incoherències del conductor de la furgoneta i les sospites que es podia tractar de material robat, es va immobilitzar la càrrega i es va obrir una investigació per tal d'esbrinar-ne la procedència. Hores després, es va saber que la bobina havia estat robada.

Els fets van passar el 5 de març, quan un dels implicats, aprofitant la seva condició de treballador, va sostraure la bobina i la va carregar a la furgoneta del seu company, que l'havia de vendre a la deixalleria.
 
Els dos detinguts, que tenen antecedents, van passar aquest divendres a disposició judicial davant del jutjat d'instrucció en funcions de guàrdia de Cervera.
Anar al contingut