Un dels missatges contra l'Adrià a les xarxes socials
València

Dos detinguts per injuriar a les xarxes un nen malalt de càncer que vol ser torero

Els dos detinguts haurien desitjat la mort del nen malalt per la seva afició als toros

RedaccióActualitzat
Una dona de 33 anys de Guipúscoa i un home de 21 de Cullera han estat detinguts per escriure injúries contra un nen de 8 anys, Adrià, malalt de càncer i que vol ser torero.

El 8 d'octubre es va fer València una corrida de toros amb Enrique Ponce, El Soro i Rafaelillo per recaptar fons per a la Fundació Oncohematologia Infantil, que tracta menors amb sarcoma d'Ewing, la malaltia que té l'Adrià. El nen, protagonista de la corrida, va fer el "paseíllo" a coll dels tres toreros.

La gran repercussió del cas de l'Adrià als mitjans va tenir una part negativa: alguns antitaurins van carregar contra ell a Twitter i Facebook per la seva afició als toros i van arribar a desitjar-li la mort. Ara la policia creu que missatges com "Que es mori, que es mori ja" o "moriràs" són delictes d'odi.

Les investigacions van començar el mes d'octubre després que nombrosos usuaris de les xarxes socials van denunciar aquestes dues persones per unes piulades amb comentaris ofensius contra el nen. L'Associació Espanyola d'Afectats per Internet i les Noves Tecnologies (Anfitec) va presentar llavors una querella contra l'autor d'un d'aquells missatges desitjant la mort del menor.

A més, la família del menor també ha presentat denúncia pels fets davant la Guàrdia Civil de València.

El cas de l'Adrià ha suscitat un gran interès a les xarxes socials #AdrianTeVasACurar per la malaltia que té i pels atacs rebuts per la seva afició als toros.

 

 

Anar al contingut