Barcelona

Dos detinguts per estafar immigrants amb permisos falsos

Els estafadors els deien que tenien contacte amb funcionaris encarregats de tramitar els expedients. Els exigien per anticipat entre 500 i 2.500 euros en funció de si se'ls havia denegat el permís de residència o si estaven pendents d'expulsió o d'una multa.

RedaccióActualitzat
La policia espanyola ha detingut dues persones acusades de tramitar permisos de residència i de treball falsos a immigrants que viuen a Barcelona, Madrid, València i Màlaga. Els estafadors oferien a través d'internet regularitzar la situació als estrangers al·legant que tenien contacte amb funcionaris encarregats de tramitar els expedients.

Els exigien per anticipat entre 500 i 2.500 euros en funció de si se'ls havia denegat el permís de residència o si estaven pendents d'expulsió o d'una multa. Amb aquest negoci els detinguts havien aconseguit estafar 15.000 euros.

Per contactar amb els immigrants, els estafadors es desplaçaven fins a la ciutat de residència per assegurar-se cobrar els diners. Aquests viatges els pagaven membres d'altres organitzacions que pagaven els trajectes amb targetes de crèdit robades.

Anar al contingut