Les joies i el material que van utilitzar per cometre el robatori
Després d'escorcollar-los, els agents els van trobar diverses joies i rellotges
Barcelona

Dos detinguts enxampats "in fraganti" just després de robar joies en un domicili a Barcelona

Les detencions es van poder fer gràcies a un testimoni que va veure com els lladres escalaven la façana

RedaccióActualitzat

Els Mossos d'Esquadra detenen "in fraganti" dos joves, un dels quals menor i l'altre de 23 anys, després que escalessin una façana i robessin joies en un domicili a Sant Andreu, a Barcelona. Els acusen d'un delicte de robatori amb força.

Els fets van tenir lloc el dijous 10 de novembre. Un veí va alertar la policia que dos joves escalaven la façana d'un immoble. Immediatament un vehicle policial es va desplaçar fins al lloc dels fets i van veure dos individus amb una descripció que coincidia amb la proporcionada pel testimoni, que caminaven molt ràpid i nerviosos, com si fugissin de la zona. Els agents els van aturar i, en escorcollar-los, els van trobar diverses joies i rellotges. Després de diverses comprovacions, van descobrir que els dos homes acabaven de robar les joies del domicili on havien entrat per la porta del balcó després d'escalar la façana.   

El detingut de 23 anys ha quedat en llibertat amb càrrecs després de passar a disposició judicial. L'altre va passar a disposició de Fiscalia de Menors, que n'ha decretat l'ingrés a un centre de menors.

La investigació continua oberta i els Mossos no descarten relacionar els detinguts amb altres robatoris.

Anar al contingut