Forallac

Dos detinguts acusats de provocar dos incendis a Forallac per uns terrenys en disputa

Els Mossos d'Esquadra han detingut dos veïns del Baix Empordà acusats d'haver provocat dos incendis al terme municipal de Forallac, a la mateixa comarca. Els detinguts són Pedro A.B., de 66 anys i veí de Forallac, i Tomàs C.R., de 64 anys i veí d'Ullastret, que presumptament haurien calat foc en uns terrenys on es van cremar un centenar de metres quadrats de massa forestal. La policia considera que la motivació dels detinguts podria ser la disputa per l'ús d'uns terrenys fins fa poc propietat d'un dels individus.

Actualitzat
Pedro A. B. hauria venut els terrenys limítrofs a l’espai on hi va haver els dos focs i hauria pactat amb el comprador que, durant un temps, ell, com a venedor, podria fer vida en una part del terreny venut. Segons han informat els Mossos d’Esquadra, els problemes de convivència podrien ser el mòbil de l’incendi.

Els fets van passar el 6 de juliol a quarts de dues del migdia, quan uns testimonis van veure com començava a cremar un camp de rostolls. El primer incendi el van apagar els testimonis, que van veure dues persones fugir amb una furgoneta. Del segon, ja se’n van ocupar els bombers. Els detinguts han quedat en llibertat en espera que l'autoritat judicial els citi per declarar.
Anar al contingut