Santa Coloma de Queralt

Dos detinguts a Santa Coloma de Queralt per vendre cocaïna a domicili

Dos veïns de Santa Coloma de Queralt han estat detinguts per vendre droga a domicili. Els arrestats, que van reconèixer els fets, estan imputats per un delicte contra la salut pública. Se'ls ha decomissat una bàscula amagada en un ratolí d'ordinador i sis grams de cocaïna.

Actualitzat
Els Mossos d'Esquadra van detectar fa unes setmanes que les transaccions de drogues a Santa Coloma de Queralt havien augmentat notablement. Les seves investigacions els van conduir a Manuel T.C., de 49 anys, i Roel M.R., de 27, com a presumptes autors d'un delicte contra la salut pública per vendre cocaïna a domicili.

Els arrestats rebien les comandes per telèfon, se citaven amb els compradors en algun indret del poble i els portaven la droga; només els clients de confiança anaven al seu domicili particular. Els agents els van decomissar una bàscula per pesar les substàncies, amagada en un ratolí d'ordinador, i sis grams de cocaïna preparats per vendre.

Tots dos van reconèixer els fets en ser detinguts i ja han passat a disposició del jutjat d'instrucció en funcions de guàrdia de Valls.
Anar al contingut