Declaren més testimonis de la mort de Mor Sylla a Salou
Declaren més testimonis de la mort de Mor Sylla a Salou
Salou

Dos companys més del manter mort a Salou declaren que no van veure res

Cap dels cinc companys de pis del senegalès mort a Salou fa una setmana va veure si hi havia o no contacte físic entre els Mossos d'Esquadra i la víctima

RedaccióActualitzat

Els dos testimonis que aquest dimarts han declarat davant del jutge per la mort d'un manter la setmana passada a Salou han abandonat el jutjat sense fer declaracions a la premsa. Fonts judicials han explicat que els testimonis han assegurat davant del jutge que no van veure res.

Aquestes declaracions van precedides de les d'aquest dilluns, quan tres companys més de pis de Mor Sylla, l'home que va morir quan va caure pel balcó durant una operació dels Mossos contra el "top manta", també van declarar que no van veure cap contacte físic entre els agents i la víctima abans de caure. Cap dels cinc companys de la víctima hauria vist, doncs, contacte físic entre els Mossos i Mor Sylla. Un d'ells, per tant, s'ha desdit de les seves declaracions anteriors fetes als mitjans de comunicació en sentit contrari. El jutge ha de decidir si cita alguns dels agents que van participar en l'operació.

El germà de la víctima va declarar en qualitat de denunciant. Pròximament declararan també els tres veïns, testimonis protegits, que van observar els fets. Mentrestant, l'Ajuntament de Salou es presentarà com a acusació particular en les diligències pels incidents de dimarts passat.

 

 

Anar al contingut