Els equips d'emergència treballen al lloc de l'accident (EFE)
Els equips d'emergència treballen al lloc de l'accident (EFE)
Oliva

Una conductora beguda i drogada atropella mortalment dos ciclistes a Oliva

Tres ciclistes més han resultat ferits, un de molt greu

RedaccióActualitzat

Dos ciclistes, de 28 i 50 anys, han mort i tres més han resultat ferits, un molt greu, en un accident a Oliva, a la Safor. Un cotxe els ha atropellat mentre circulaven per l'N-332 entre Oliva i Dénia.

La conductora, de 28 anys, ha donat positiu en el control d'alcohol i drogues. La Guàrdia Civil l'ha detingut i se li imputen dos delictes d'homicidi imprudent. A la tarda ha rebut l'alta mèdica després de ser atesa a l'hospital de Gandia de ferides lleus.

Les víctimes són els membres d'un equip ciclista amateur de Xàbia.

El lloc on hi ha hagut l'accident, el quilòmetre 205, és un tram de doble sentit molt recte i amb un voral ample.

 

Fins al lloc de l'accident s'ha desplaçat un helicòpter medicalitzat Alfa 9 i equips d'emergències per atendre els ferits.

Els tres ferits, d'entre 30 i 46 anys, estan ingressats a l'UCI de diferents hospitals. El més greu, un home de 46 anys, està ingressat a l'hospital de Dénia. Ha estat intervingut per fractures a braços i cames.

Els altres dos ferits estan ingressats a les UCI dels hospitals La Fe de València i la Ribera, a Alzira. El seu pronòstic és greu.

El jutjat d'instrucció de Gandia, a la Safor, al País Valencià, ha ordenat presó provisional comunicada i sense fiança per a la dona.

Anar al contingut