Maria Radner anava amb el seu marit i el seu nadó, i Oleg Bryjak tornava a Düsseldorf on hi residia (EFE)
Maria Radner anava amb el seu marit i el seu nadó, i Oleg Bryjak tornava a Düsseldorf, on residia (EFE)
Barcelona

Dos cantants que van actuar al Liceu moren en l'accident d'avió

El baríton Oleg Bryjak i la contralt Maria Radner -juntament amb el seu marit i el seu nadó-, tornaven a Düsseldorf després d'haver actuat dissabte al Liceu, a l'òpera "Siegfried", de Wagner

RedaccióActualitzat

El Liceu ha abaixat les banderes com a mostra de dol. Aquest dimarts, el baríton Oleg Bryjak i la contralt Maria Radner, a més del marit de la cantant i el seu nadó, van perdre la vida en l'accident que feia la ruta entre Barcelona i Düsseldorf. Tots dos havien actuat dissabte per última vegada al Liceu, a l'òpera "Siegfried", de Wagner.

El personal del teatre barceloní va viure una relació estreta tant amb el baríton nascut al Kazakhstan com amb la cantant alemanya. Ho ha explicat a Catalunya Informació Joan Corbera, cap de Relacions Institucionals del Liceu: "En el cas dels barítons wagnerians, el contacte amb el personal del teatre és màxim. Estem parlant de "Siegfried", que dura unes cinc hores. Tenint en compte que el cantant té aproximadament una estada d'un mes i mig al teatre, el contacte havia estat absolutament permanent, molt familiar."

Oleg Bryjak, que interpretava el paper d'Alberich, tornava a la ciutat alemanya, on residia; formava part de l'Òpera de Düsseldorf-Duisburg. La contralt Maria Radner, que representava Erda a l'esmentada producció i que debutava al Liceu barceloní, retornava a casa seva acompanyada del seu marit i el seu fill. La direcció del Gran Teatre ha convocat el seu personal per avui a les 12 del migdia a dos minuts de silenci davant la porta principal.

Anar al contingut