Vigo

Dos atracadors tirotegen un treballador d'una empresa de Vigo per robar-li 18.000 euros

Dos atracadors han tirotejat aquesta matinada el fill del propietari d'una empresa de Vigo, que també era treballador de l'empresa. Els atracadors han deixat la víctima, de 31 anys, ferida molt greu després de robar-li 18.000 euros, i han fugit en ciclomotor. Els dos delinqüents, que tenien accent sud-americà, han disparat un total de tres trets a la indústria Tuypan, que es dedica a fer pa. L'home es troba ingressat estable dins de la gravetat després d'haver estat operat d'urgència. La Policia Nacional investiga el cas.

Actualitzat
L'atracament amb intimidació s'ha produït quan dos delinqüents encaputxats i armats amb una pistola i un ganivet han entrat a l'oficina de l'empresa panificadora de Vigo Tuypan, on hi havia en aquells moments tres persones. Els dos atracadors han disparat un tret a l'aire i dos contra la víctima, que ha quedat ferida a la cuixa esquerra i a la part esquerra de l'abdomen, a l'altura del ronyó.

Segons expliquen els testimonis, els atracadors tenien accent sud-americà i feien, aproximadament, 1,65 i 1,80 d'alçada. Abans de fugir en un ciclomotor han aconseguit endur-se un botí de 18.000 euros.

La víctima, de 31 anys, és el cap de comptabilitat de l'empresa i fill del propietari. Es troba ingressat a l'hospital Xeral Cíes de Vigo, on l'han operat. El seu estat és estable dins la gravetat.
Anar al contingut