EUA

Dos adults i un menor moren tirotejats presumptament per un familiar a Colorado

La policia investiga la troballa de quatre cadàvers en una casa. Segons les primeres informacions, es tractaria d'un homicidi i d'un posterior suïcidi de l'autor del tiroteig. Les víctimes serien quatre adults i un menor que tindrien vincles familiars, segons ha explicat un portaveu policial.

RedaccióActualitzat
La policia ha trobat els cadàvers de quatre persones en una casa a l'estat nord-americà de Colorado. Segons les primeres dades que ha donat la policia de Weld County, es tractaria d'un homicidi i d'un posterior suïcidi de l'autor del tiroteig. Les víctimes serien tres adults i un menor i, segons ha explicat un portaveu policial a la cadena CNN, tenien vincles familiars.

Segons la policia, una agent ha rebut una trucada d'una dona que demanava ajuda i donava una adreça. Tot seguit, la dona ha cridat "no" diverses vegades i s'han sentit diversos trets. Finalment, un home s'ha posat al telèfon, ha anunciat que es mataria i s'ha sentit un altre tret.

El presumpte homicidi ha passat a primera hora del dia al barri de Longviwe, a 55 quilòmetres al nord de Denver. Els fets tenen lloc després de la massacre de Newtown, en què un jove de 20 anys va matar 20 menors i 6 adults a l'escola de primària on havia estudiat.



Anar al contingut