Tarragona

Dos acusats del crim d'una dona queden en llibertat provisional a l'espera de judici

L'Audiència de Tarragona ha decretat la llibertat provisional de dues persones acusades del crim d'una dona a Segur de Calafell. La mesura s'ha pres després que els dos acusats han passat quatre anys en presó preventiva i per imperatiu legal. El jutge, però, ha dictat algunes mesures cautelars que hauran de complir mentre esperen data del judici: hauran de comparèixer diàriament al jutjat de guàrdia, se'ls retirarà el passaport, tenen prohibit abandonar el territori català i estaran vigilats per la policia.

Actualitzat
Els dos acusats de matar la mare d'un dells l'any 2006 a Segur de Calafell surten en llibertat provisional a l'espera que arribi el judici. Han passat quatre anys en presó preventiva i per imperatiu legal l'Audiència de Tarragona n'ha decretat la llibertat provisional.

En un comunicat, el Tribunal Superior de Justícia de Catalunya (TSJC) explica que el cas està a l'espera de judici, que es farà amb jutjat popular, i aclareix que la causa no s'ha aturat en cap moment però que la seva instrucció ha estat molt complexa i s'han interposat molts recursos a les decisions judicials, cosa que ha alentit el procés.

Els dos acusats estan imputats per delictes d'assassinat i profanació de cadàver i una falta d'estafa. Se'ls acusa de matar la mare d'un d'ells i esquarterar-ne i cremar-en el cos.
Anar al contingut