El camerunès Dongou ha entrat a la llista de 18 convocats.
Barça

Dongou i Adama, novetats de la llista de 18 convocats d'un Barça en quadre per rebre el Granada al Camp Nou

El Barça afrontarà el partit d'aquest dissabte al Camp Nou, contra el Granada, carregat de baixes. I és que la infermeria blaugrana treu fum. Gerardo Martino té fins a 8 baixes i només 17 jugadors disponibles del primer equip. Els jugadors del filial Dongou i Adama, que han estat les novetats de l'última sessió preparatòria, han entrat a la llista de 18 convocats mentre que Xavi, tot i fer una part del treball amb el grup, n'ha quedat fora. Per la seva banda, Gerard Piqué i Cesc Fàbregas han rebut l'alta mèdica i també formen part de la convocatòria.

Actualitzat

El Barça s'ha entrenat aquest divendres a la Ciutat Esportiva Joan Gamper de Sant Joan Despí per preparar el pròxim partit de Lliga. Després de l'aturada de la competició pels compromisos internacionals de seleccions, els blaugrana afrontaran el partit d'aquest dissabte al Camp Nou, contra el Granada: carregat de baixes. I és que la infermeria blaugrana treu fum afectada per l'allau de lesions a causa del "virus FIFA". Gerardo Martino té fins a 8 baixes i només 17 jugadors disponibles del primer equip. Els jugadors del filial Dongou i Adama, que han estat les novetats de l'última sessió preparatòria, han entrat a la llista de 18 convocats mentre que Xavi, tot i fer una part del treball amb el grup, n'ha quedat fora. Per la seva banda, Gerard Piqué i Cesc Fàbregas han rebut l'alta mèdica i també formen part de la convocatòria.

A les últimes baixes de Messi, Xavi, Valdés i Tello, que no s'ha recuperat a temps d'un esquinç al turmell, cal afegir-n'hi ara una altra, també d'un titular indiscutible: la del brasiler Dani Alves, que té un petit trencament fibril·lar al soli de la cama dreta, que s'ha fet amb la selecció brasilera. Es calcula que la seva absència dels terrenys de joc s'allargarà entre 7 i 10 dies. Per tant, el lateral brasiler es perdrà el partit de dissabte i també el de dimarts que ve de Lliga de Campions contra l'Ajax, a Holanda. Gerardo Martino haurà de fer, doncs, un onze titular sense quatre jugadors habitualment titulars i amb la novetat més destacada de Pinto a la porteria com a substitut de Valdés.

Messi oferirà la Bota d'Or a l'afició del Camp Nou

Leo Messi oferirà la Bota d'Or a l'afició del Barça abans del partit que enfrontarà el conjunt blaugrana contra el Granada al Camp Nou. L'argentí va rebre dimecres passat el guardó que l'acredita com el màxim golejador d'Europa de la temporada 2012/13. Messi no podrà disputar el partit com a conseqüència de la lesió muscular que es va produir al camp del Betis i que el tindrà inactiu fins al 2014.

NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut