El tuit de Kelly Oxford que ha desencadenat l'allau de testimonis
El tuit de Kelly Oxford que ha desencadenat l'allau de testimonis

Dones comparteixen les seves històries d'abusos sexuals com a resposta als comentaris de Trump

L'escriptora Kelly Oxford va fer una crida a les dones a explicar els casos d'abús sexual que havien patit i s'ha vist desbordada pels testimonis que ha rebut

RedaccióActualitzat

Després de la difusió dels comentaris masclistes del candidat republicà, Donald Trump, l'escriptora i bloguera canadenca Kelly Oxford, amb 726.800 seguidors a Twitter, va fer una crida a les dones perquè expliquessin les seves primeres experiències d'abús sexual.


"Dones, tuitegeu-me els vostres primers assetjaments. No són solament estadístiques. Començo jo: un home vell, en un autobús urbà, em va agafar pel cony mentre em somreia. Jo tenia 12 anys."

Al següent tuit, Kelly Oxford hi afegia un hashtag, #notokay, i explicava un altre abús sexual: "un noi, a la classe de teatre, em va agafar pel cony. Jo tenia 13 anys."


El resultat ha estat un flux constant d'històries molt impressionants, per la quantitat i pel contingut. Oxford ha explicat que durant 14 hores ha rebut un mínim de 50 històries per minut. "Esgarrifós", diu l'escriptora, que no s'ha sorprès per aquesta quantitat tan gran d'històries: "No he conegut cap dona que no hagi sofert un episodi d'abús sexual."

Tots aquests records d'abusos es poden trobar al timeline de Kelly Oxford.

ESPECIALS RELACIONATS
Anar al contingut