Esparreguera

Donen d'alta la nena d'11 anys atacada per un gos a Esparreguera

La família de la nena que la setmana passada va resultar ferida per un gos a Esparreguera ha presentat una denúncia contra el propietari de l'animal. Mentrestant, a la nena ja li han donat l'alta a l'Hospital Sant Joan de Déu. Ha hagut de ser intervinguda de ferides a la cara, un braç, el coll, i se li ha hagut de reconstruir part d'una orella.

Actualitzat

Els fets van passar dimecres en un habitatge unifamiliar al barri de la Plana, d'Esparreguera. La nena ferida, d'11 anys, va anar a aquesta casa on vivia una amiga seva, com feia habitualment. La propietària de la casa, Yolanda Mateos, ha explicat que la nena tenia molta por del gos, per la qual cosa mai no entrava fins que la mare de la seva amiga no li posava el morrió i lligava l'animal.

Tot i això, dimecres passat la nena va entrar a l'habitatge unifamiliar abans que la propietària lligués el gos i, segons Mateos, "el gos se li va acostar, ella va començar a xisclar espantada i va ser aleshores quan va atacar-la".

La nena va ser traslladada a l'Hospital Sant Joan de Déu, on va ser operada d'un braç, el coll, la cara, i se li va haver de reconstruir part d'una orella.

ÀUDIOS RELACIONATS
Anar al contingut