Montcada i Reixac

Donen d'alta el nadó de Montcada a qui s'ha detectat cocaïna a la sang

El jutjat número 3 de Montcada i Reixac s'ha fet càrrec de la investigació al voltant del nadó a qui es va detectar cocaïna en unes anàlisis. Mentre durin aquestes diligències, els pares continuen a la presó per un presumpte delicte contra la salut pública. I el nadó, que continua sota tutela de la Generalitat, viurà de manera provisional amb una família acollidora d'urgència.

Actualitzat

A primera hora de la tarda d'aquest dimecres ha estat donat d'alta el nadó que des de diumenge estava ingressat a la Vall d'Hebron afectat per una apnea i a qui, unes anàlisis complementàries, van detectar presència de cocaïna.

El fet que la mare només l'hagués alletat quinze dies i, per tant, no fos possible que la substància tòxica li hagués arribat per aquesta via, va fer activar el protocol per a casos de maltractament infantil.

La Generalitat va treure a la parella la tutela del nadó de manera cautelar, però com que continuava afectat per un quadre d'apnees que exigia una vigilància constant, el nen va ingressar en un centre d'acollida fins recuperar-se, moment en què ha quedat a càrrec d'una família acollidora d'urgència.

El menut, que encara no té 2 mesos, vivia amb altres familiars, a Can Pomada, a Montcada i Reixac. El pare, de 21 anys, treballava d'electricista i com que no va trobar un pis de lloguer a Montcada, es va posar a viure en un habitació cedida pel besavi.

Els pares del nadó, sense antecedents penals, continuen a la presó acusats d'un delicte contra la salut pública.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
ÀUDIOS RELACIONATS
Anar al contingut