Sabadell

Dóna positiu en el mateix control d'alcoholèmia dues nits seguides

Els Mossos d'Esquadra s'han trobat amb un cas insòlit. Un conductor ha donat positiu per alcoholèmia en un mateix control dues nits seguides. Els fets van passar el cap de setmana passat al punt quilomètric 13,5 de la C-58, al terme municipal de Sabadell, i en direcció a Manresa. El conductor, que ja tenia el carnet de conduir retirat, ha perdut 16 punts del carnet, ha acumulat multes per valor de 2.400 euros i podria tenir el permís retirat durant 30 mesos.

Actualitzat
La primera nit, el conductor va donar positiu amb una taxa de 0,43 mg/l d'aire espirat. Els agents van comprovar que tenia el carnet retirat per la via administrativa i el van denunciar per la doble infracció. Per conduir begut, ha rebut una multa de 600 euros, ha perdut 4 punts del carnet i una proposta de retirada del permís de conduir durant tres mesos. A això s'hi ha d'afegir una altra multa de 600 euros, quatre punts menys i la proposta de dotze mesos més de retirada per conduir amb el carnet retirat.

La matinada següent, els Mossos van parar el mateix conductor al mateix punt. L'home va donar positiu per 0,41 mg/l, de manera que torna a acumular les mateixes sancions.
Anar al contingut