Pla mig de l'actor Dolph Lundgren al photocall del Festival de Sitges 2016, fent un cop de puny a l'aire. Imatge del 14 d'octubre de …
Pla mig de l'actor Dolph Lundgren al photocall del Festival de Sitges 2016, fent un cop de puny a l'aire. Imatge del 14 d'octubre de 2016 (horitzontal)

Dolph Lundgren pren el protagonisme a Sitges abans de rebre el premi Màquina del Temps

ACN Sitges.-El Festival Internacional de Cinema Fantàstic de Catalunya lliurarà demà dissabte el premi Màquina del Temps a Dolph Lundgren com a reconeixement a la seva trajectòria. L'actor suec ha visitat Sitges aquest divendres al matí acompanyat del director Mike Mendez, amb qui comparteix 'Don't kill it'. La cinta explica com un vell dimoni apareix a un poble petit d'Alaska destruint tot allò que se li posa per davant. Lundgren interpreta un caçador de criatures diabòliques, que serà l'únic que podrà acabar amb la massacre, amb la col¿laboració d'un agent de l'FBI. Amb 'Don't kill it' com a pel¿lícula més recent, la trajectòria de Dolph Lundgren a la gran pantalla va començar el 1985 debutant a la cinta de James Bond 'Panorama per matar'.

Al cap de poc temps, el mateix 1985 Dolph Lundgren ja va interpretar el primer paper destacat com a Ivan Drago a 'Rocky IV' i poc a poc es va erigir com a icona del cinema d'acció, fet pel qual el Festival de Sitges ha decidit premiar-lo. A la seva filmografia hi destaquen títols com 'The Punisher', 'Soldat Universal' o 'Els mercenaris'. Al costat de Lundgren, el Festival Sitges 2016 també reconeix amb el premi Màquina del Temps a Bruce Campbell, Barbara Crampton, Walter Koenig i Paul Shrader.

Anar al contingut