Dolor a la família socialista per Carme Chacón: "Fins sempre, companya"

El partit ha suspès tots els actes durant dos dies i demà a les 11 obrirà el llibre de condolences a la seu de Nicaragua

RedaccióActualitzat

En l'entorn del socialistes catalans la consternació per la mort de Carme Chacón ha estat total i absoluta.

El primer secretari del PSC ha recordat la figura política de Chacón.

"No deixava indiferent ningú, era a tots els combats i la recordarem com el que va ser: una militant d'una sola peça. Avui ens sentim més orfes, més sols, més tristos, però el consol que ens quedarà és el que va fer en defensa de les seves idees; el seu exemple i la seva convicció ens acompanyaran sempre."

Iceta, emocionat, ha recordat Chacón com una "companya i una amiga compromesa" amb els ideals del seu partit i n'ha recordat una trajectòria que la va dur des de l'Ajuntament d'Esplugues fins al Ministeri de Defensa.

"El seu cor ha fallat, però mai li va fallar el coratge. La recordarem sempre."

El partit ha suspès tots els actes. Dilluns es reunirà l'executiva i també ha convocat una compareixença a la una del migdia.

Demà a les 11 obrirà el llibre de condolences a la seu de Nicaragua.

"Fins sempre, companya"

També han suspès tots els actes de campanya els tres aspirants a la secretaria general del PSOE, Susana Díaz, Pedro Sánchez i Patxi López.

La comissió gestora del PSOE ha emès un comunicat de condol en què envia ànims i forces a tots els militants i a la família de Chacón:

"En nom de tots els militants del PSOE, enviem una afectuosa abraçada a la seva família, especialment al seu fill, i als nostres companys del PSC, que, com nosaltres, a hores d'ara estan intentant assimilar aquest dur revés."

El PSOE tanca el comunicat amb un "Fins sempre, companya".

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut