La senyera amb un crespó negre ha recordat el casteller mort dissabte a Tarragona
La senyera amb un crespó negre ha recordat el casteller mort dissabte a Tarragona
Gavà/Tarragona

Dol al món casteller per l'accident del Serrallo

Gavà i Tarragona recorden Jordi Calatayud, el membre de la colla dels Castellers de Gavà que va morir ahir a Tarragona

RedaccióActualitzat

Dol al món casteller per la mort ahir d'un membre de la colla dels Castellers de Gavà.

A Gavà s'ha fet aquest diumenge al migdia un minut de silenci en record de Jordi Calatayud, el casteller que va morir ahir a Tarragona. El minut de silenci s'ha fet davant de l'església de Sant Pere abans de començar la celebració dels Tres Tombs, en què estava previst, precisament, que actuessin els Castellers de Gavà, tot i que, finalment, no ha pogut ser així.

Jordi Calatayud, que la legislatura passada va ser regidor de la població per Esquerra Republicana, va morir en caure-li a sobre una estructura metàl·lica que estaven desmuntant i que va ferir els presidents de les colles de Gavà i del Serrallo. El president de la colla tarragonina ja va ser donat d'alta ahir i el president dels Castellers de Gavà continua en observació a l'Hospital Joan XXIII de Tarragona.

A Tarragona, els Castellers de la Il·lusió també han recordat en l'actuació que han fet al pont del Diable el casteller mort ahir. Durant els pilars han desplegat una senyera amb el crespó negre com a mostra de condol i solidaritat amb els Castellers de Gavà.

Els de la camisa blava van néixer fa tres anys i són una colla castellera integradora de la qual formen part persones amb capacitats psíquiques diferents. El seu objectiu és promoure la diversitat i la inclusió, i avui també han contribuït a difondre la solidaritat fent costat als Castellers de Gavà.

 

 

Anar al contingut