Tenis

Djokovic no pot amb la calor i s'acomiada de l'Open d'Austràlia

El serbi Novak Djokovic, tercer cap de sèrie i defensor del títol, ha abandonat durant el partit de quarts de final de l'Open d'Austràlia que disputava contra el nord-americà Andy Roddick, quan perdia per 6-7 (3), 6-4, 6-2 i 2-1. La forta calor no li ha anat gens bé al tenista, que després de perdre el tercer set ha requerit atenció mèdica amb massatges a un braç i a les cames. Roddick, semifinalista el 2003, accedeix de nou a aquesta ronda, on s'enfrontarà al suís Roger Federer, que s'ha imposat contundentment (3-6, 0-6 i 0-6) a l'argentí Juan Martín del Potro.

Actualitzat
50 graus al sol, i el pitjor encara havia d'arribar. Una calor extrema, que s'ha convertit en el pitjor enemic per a Novak Djokovic, defensor del títol. Al serbi no li ha faltat motivació davant el nord-americà Andy Roddick i, de fet, ho ha demostrat al llarg del primer set, que ha guanyat en el "tie-break".

Però la temperatura continuava pujant. 54 graus. Djokovic aguantava, però ara qui corria a buscar totes les pilotes era Roddick. Mai no s'ha donat per vençut.

Ja en el tercer, Djokovic no podia amb l'ànima. Les cames no el portaven i la pista se li ha fet immensa... El termòmetre no donava més de si. Més de 60 graus i el serbi, físicament inservible. Ha necessitat massatges al coll, els braços i les cames, però la derrota en el tercer set ha estat definitiva. Ni les tovalloles amb gel l'han revifat. Rampes i dolor per tot el cos. Tocat i enfonsat.

Amb un 2-1 en contra en el quart set ha dit adéu. No podia més. De fet, s'ho veia a venir, ja que havia demanat sense èxit que el posessin en horari nocturn.

També Vera Zvonareva i Marion Bartoli han patit molt amb la calor. A estones perdien el món de vista i ha acabat guanyant qui ha aguantat més: la russa.
Anar al contingut