El crit de Nole: l'entusiasme per un punt guanyat. (Foto: EFE)
Tenis

Djokovic atura Nishikori a temps i jugarà la final del Masters contra Federer

Novak Djokovic ha fet valer el rànquing i l'experiència per superar les semifinals del Masters aquest dissabte a l'O2 Arena de Londres. El vigent campió del Masters optarà a guanyar el torneig per quarta vegada (tercera consecutiva). S'enfrontarà al vencedor de l'altra semifinal, que enfronta Roger Federer i Stan Wawrinka.

Actualitzat

Novak Djokovic ha fet valer el rànquing i l'experiència per superar les semifinals del Masters aquest dissabte a l'O2 Arena de Londres. El partit ha començat molt bé per al serbi, que li ha clavat un 6-1 al seu rival, Kei Nishikori, en el primer set.

Tot apuntava que el partit seria una exhibició com la que va oferir dijous contra Tomás Berdych, però, en la segona mànega, el japonès ha reaccionat i se l'ha endut per 6-3. Nishikori ha demostrat per què ha estat un dels jugadors més en forma al llarg de tota aquesta temporada, però havia de comptar que al davant tenia el número u.

Com si s'ho hagués agafat com una insolència, Djokovic ha respost a la insurrecció del nipó amb una virulència aclaparadora: 6-0 en el tercer i definitiu set.

El vigent campió del Masters optarà a guanyar el torneig per quarta vegada (tercera consecutiva). S'enfrontarà al vencedor de l'altra semifinal, que enfronta Roger Federer i Stan Wawrinka.

Remuntada del mestre Federer

Roger Federer ha salvat quatre pilotes de partit en la seva semifinal contra Stan Wawrinka, al qual ha vençut per 4-6, 7-5 i 7-6 (6). El semifinalista de l'any passat va tenir el partit a la seves mans en el desè joc de l'últim set, però Federer va treure el número u que encara té a dins i va forçar un "tie break" que es va decidir al seu valor per un resultat tan ajustat (8-6) com el global del marcador. El partit es recordarà com a un dels més emocionants de la present edició del torneig (que ha tingut emparellaments molt poc competits) i passa a la història com la primera semifinal entre dos jugadors suïssos al Masters.

Anar al contingut