Barcelona

Diversos testimonis declaren que Permanyer no volia vendre el pis

En el judici sobre l'assassinat de la psicòloga barcelonina Anna Permanyer ha arribat el torn dels testimonis, entre els quals hi ha l'última persona que la va veure viva. Els familiars de Permanyer han assegurat que no hi havia cap intenció de vendre's el pis que, suposadament, va motivar el crim. El marit, fins i tot, ha declarat que durant una conversa amb la principal imputada va quedar convençut que "estava davant l'assassina de la meva dona".

Actualitzat
Una dotzena de testimonis han declarat en la sessió d'aquest dimecres del judici per l'assassinat de la psicòloga barcelonina Anna Permanyer. El primer a declarar ha estat el conserge de l'edifici Atalaya de l'avinguda Diagonal on Permanyer tenia llogat un pis a Carme Badia, principal acusada del crim. Aquest testimoni ha ratificat que va veure entrar la psicòloga però, en canvi, no la va veure sortir. També ha dit que Permanyer li va assegurar que no tenia cap intenció de vendre's el pis. La filla de la víctima ha confirmat aquest punt i ha explicat que els seus pares pretenien anar a viure al pis quan es jubilessin.

El marit i la filla petita d'Anna Permanyer també han explicat que els va demanar que l'acompanyessin a la cita que tenia amb l'acusada i inquilina del pis perquè se'n malfiava, però que no ho van fer. El marit també ha declarat que, després de la desaparició de la seva dona, Carme Badia se li va acostar pel carrer per parlar-li del contracte d'arres del pis que suposadament va firmar la víctima. Durant aquella conversa, segons ha dit, va fer "preguntes capcioses per veure com responia, i allò em va confirmar que en aquells moments jo estava davant de l'assassina de la meva dona".

A la sala avui només hi havia dos dels tres acusats. Joan Sesplugues, de 81 anys, va tenir ahir una indisposició i avui no serà present al judici oral. El fiscal demana 21 anys de presó per a cadascun d'ells. En la sessió d'aquest dijous està previst que declari una de les filles de la principal acusada, que durant la instrucció va dir que veia la seva mare capaç de matar per un pis.
ÀUDIOS RELACIONATS
Anar al contingut