Barcelona

Divendres de cel variable, amb algunes nuvolades al Pirineus i caiguda de les temperatures

Predominarà el sol, amb presència d'alguns núvols alts. A la tarda creixeran nuvolades al prelitoral i el Pirineu, on no es descarta alguna gota i puntual. Les temperatures en descens.

Actualitzat
L'estabilitat que ens ha acompanyat durant els darrers dies es retira només una mica. No arribarà cap gran pertorbació, perquè la borrasca es desplaçarà cap al Regne Unit, però sí que tindrem l'atmosfera renovada. Al mateix temps, la massa d'aire càlid que dijous era al Mediterrani de cara a divendres es trobarà a Còrsega i Sardenya.

Divendres tindrem una jornada de cels variables. Durant el matí predominarà el sol, però hi haurà núvols alts que es passejaran d'oest a est del país. A la tarda creixeran nuvolades al Pirineu, Serralada Transversal i punts de muntanya del prelitoral. No es descarta alguna gota i puntual al Pirineu, sobretot a la Vall d'Aran. A última hora, el núvols alts envairan l'oest del país.

Mínimes i màximes en clar descens, només es deslliuraran de la baixada punts de la façana costanera. Les mínimes baixaran entre 2 i 4 graus a l'interior de Tarragona i tot Lleida. Els valors de les mínimes baixaran per sota dels 15 graus.
Llistat de mínimes de dijous:
7 graus a Espot, cota 2.500 metres
8 graus a Boí, cota 2.500 metres
9 graus a Das
12 graus al Pont de Suert, Molló, Sant Llorenç Savall i Viladrau
13 graus a Sort
14 graus a la Bisbal d'Empordà i la Seu d'Urgell
La nit més càlida:
20 graus a Barcelona (el Raval)
21 graus a Tarragona, Amposta, Riba-roja, l'Ametlla de Mar, Vinebre
22 graus a Alcanar, Aldover i Benissanet

Les màximes notaran més el descens tèrmic. Tret de la façana costanera, on més o menys es mantindrà, a la resta podran caure més de 5 graus. Les màximes tot just tocaran els 30 graus.
Temperatures màximes aquest dijous:
35 graus a Tornabous
34 graus a Tàrrega
33 graus a Olot, Cervera, Seròs, Oliola, Aitona
32 graus a Lleida, Balaguer i Mollerussa
Per la banda baixa:
25 graus a Amposta
24 graus a Castell d'Aro, Malgrat de Mar
11 graus a Boí, cota 2.500 metres
11 graus a Ulldeter, cota 2.400 metres

Mestral i tramuntana. A primera hora hi haurà mestral a les Terres de l'Ebre i tramuntana a l'Empordà, amb cops superiors als 60 km/h. Durant el migdia, el mestral desapareixerà, però, en canvi, la tramuntana continuarà moderada durant la resta del dia.

I els pròxims dies...
Dissabte: temps assolellat i temperatures un mica més baixes.
Diumenge: cel variable, amb més núvols i ruixats al Pirineu de Lleida davant l'arribada d'un sistema frontal. Les temperatures tornaran a pujar.
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut