Diumenge variable

Acabem una setmana de llamps i trons amb un temps força encalmat, malgrat que no serà un dia assolellat del tot. Les temperatures diürnes pujaran una mica més.

Actualitzat

L'anticicló fa un pas més endavant aquest diumenge, i juntament amb la retirada de més aire fred per les capes altes atmosfèriques, portarà una mica més de calma meteorològica.

Cel variable

Diumenge serà un dia de cel variable, amb alternança de grans clarianes amb presència d'alguns núvols a estones. Matí més ennuvolat amb força núvols tret de l'extrem nord. Núvols baixos a la costa i prelitoral i algunes boires a les fondalades.  A la tarda hi haurà nuvolades d'evolució, de nou cap al sector del Pirineu i del nord-est. La tramuntana persistirà a l'Empordà.

Pocs canvis tèrmics

Les temperatures mínimes poden baixar una mica a punts d'interior i mantenir-se o pujar lleugerament a la costa. Les màximes seran similars a les de dissabte en conjunt, però poden pujar 2 o 3º C al Pirineu i a les comarques de Girona.

I els pròxims dies...

Dilluns l'anticicló pot recular una mica. A banda, hi ha possibilitat d'influència d'una petita bossa d'aire fred que pot despenjar-se cap a l'interior peninsular.  Esperem un dia força tranquil, però última hora pot arribar algun ruixat pel sud.

NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut