Barcelona

Diumenge assolellat en conjunt, amb núvols baixos a la costa central i al sud de la Costa Brava

L'anticicló s'acosta aquest diumenge i deixarà un dia assolellat en conjunt, tot i que amb núvols baixos a la costa central i al sud de la Costa Brava.

Actualitzat
L'anticicló s'acosta aquest diumenge i deixarà un dia assolellat en conjunt, tot i que haurem de vigilar com evolucionen els núvols baixos a la costa central i sud de la Costa Brava, on encara podrien fer la guitza. En punts de muntanya es pot ennuvolar a la tarda .

Les temperatures mínimes baixaran arreu, més a l'interior, i deixaran un matí més fresc. Les màximes seran força semblants a les de dissabte, en tot cas amb petites pujades cap al sud i petites baixades cap a ponent.

D'altra banda, els vents de llevant més marcats portaran un ambient més ennuvolat i amb temperatures més baixes al País Valencià i a les Balears.

Pendents del mestral i la tramuntana

Els vents seguiran bufant als dos extrems de Catalunya. El mestral ho farà amb cops moderats o forts durant la primera part del dia. La tramuntana a l'Empordà serà més constant, però apareixerà amb més força al principi i al final de la jornada. Aquest factor serà important a l'hora d'avaluar el risc d'incendi.

I els pròxims dies...

Els mapes no ens mostren canvis importants a curt termini. El centre d'altes pressions es mantindrà a França i aportarà així més estabilitat a Catalunya, però també farà que les temperatures quedin una mica més baixes a principis de setmana.

Dilluns tindrem un dia assolellat en general a Catalunya, sempre amb aquesta amenaça relativa que suposen els possibles núvols baixos enganxats a la costa i amb la possibilitat de núvols d'evolució a la tarda. Les temperatures seran molt semblants a les de diumenge. L'efecte dels vents de llevant serà més marcat al País Valencià, on s'acumularà més nuvolositat.

Dimarts
i dimecres ja farà més calor, molt probablement amb cel més serè arreu. Dijous i divendres podrien augmentar els núvols i el risc de ruixats, i les temperatures baixarien.
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut