Diumenge amb temps assolellat, vents més febles i temperatures més altes de dia al Pirineu

Dia de sol i vents a la baixa

Actualitzat
El centre d'altes pressions que s'acosta per l'Atlàntic estarà aquest diumenge molt a prop de Catalunya. Això vol dir que serà un dia extraordinari i de sol radiant gairebé arreu del país. La nuvolositat del Pirineu tendirà a trencar-se.

El vent també tendirà a minvar al llarg del dia: de matinada, al Pirineu; al llarg del matí, el mestral. La tramuntana trigarà més a desaparèixer, tot i que quedarà més restringida a l'Alt Empordà. L'SMC manté l'avís per cops superiors a 125 km/h, i també l'avís per mala mar a l'Empordà. A primera hora hi haurà boires a la Catalunya central. En molts casos seran gebradores.

L'ambient serà molt fred de bon matí, amb mínimes més baixes quan el vent ho permeti, però més agradable al migdia. El contrast amb el temps de dissabte es notarà més al Pirineu. Puntualment, les màximes poden quedar una mica més curtes cap a ponent.

I els pròxims dies...

De moment, no es preveuen canvis importants a Catalunya. L'anticicló marcarà la pauta: el temps serà estable en conjunt, amb moltes estones de sol i alguns núvols poc importants en general. Estarem pendents del vent, que anirà afluixant i revifant. Les temperatures es mouran per la banda baixa del termòmetre, amb una nova possible davallada a partir de dimarts.
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut