L'actor Chris Pratt, protagonista de la segona part de 'Guardians de la galàxia Vol. 2' (horitzontal).
L'actor Chris Pratt, protagonista de la segona part de 'Guardians de la galàxia Vol. 2' (horitzontal).

Disney acomiada el director de "Guardians de la galàxia" per piulades ofensives

El director James Gunn ha demanat disculpes a Twitter pels seus acudits sobre pedofília i violacions

RedaccióActualitzat

El guionista i director de la tercera entrega de la saga cinematogràfica "Guardians de la galàxia", James Gunn, ha estat acomiadat per Disney després que sortissin a la llum tuits ofensius del director.

A les piulades del 2008 i el 2009, Gunn feia broma sobre temes com la pedofília i la violació. Les ha fet públiques "The Daily Caller", on s'assegura que unes piulades d'un director de Disney revelen homofòbia, racisme i pedofília.

El president de Walt Disney Studios, Alan Horn, assegura que els seus comentaris són incompatibles amb els valors de Disney:

" Les actituds ofensives i les afirmacions descobertes en la història de Twitter de James són indefensables i incompatibles amb els valors del nostre estudi, i hem trencat la nostra relació de negocis amb ell."

El director ha demanat perdó a Twitter i ha afirmat que es penedeix del que va escriure, i diu que les piulades no representen qui és ara. Gunn assegura que en els seus inicis era un provocador i feia acudits de temes tabú, però diu que ha evolucionat com a persona, en la feina i en l'humor. Diu que ara és diferent, i que intenta fer la seva feina amb amor:

 

Disney encara no ha anunciat qui substituirà el director, que ja havia escrit i dirigit les primeres dues entregues de la saga adaptant el còmic de Marvel al cinema i que ja estava treballant per a la tercera entrega.

 

 

Anar al contingut