Domènech: "Cal formar una proposta àmplia, transversal i progressista"

Juli RodésActualitzat

Xavier Domènech, de Catalunya en Comú Podem, ha començat la seva intervenció dient que estava d'acord "amb una cosa que ha dit" Inés Arrimadas:

"Tots els sentiments, en aquests moments, són Catalunya. Tots i totes som Catalunya. I qui tingui la capacitat d'entendre'ns a tots i a totes i d'empatitzar amb tots i totes podrà construir aquest país."

Domènech ha lamentat que "companys i companyes d'aquest Parlament" estiguin "injustament empresonats" i ha defensat que això "no és cap solució a res" i "obre més ferides". 

També ha denunciat que la resolució judicial "jutja idees i voluntats, i no fets", perquè només busca "apartar dirigents polítics de la vida pública". I que ho fa "amb la lògica de vencedors i vençuts, que és la pitjor lògica que es pot viure en democràcia i la pitjor lògica per solucionar problemes polítics".

 

 

Domènech ha assegurat que "necessitem una resposta el més àmplia possible, el més transversal possible" per defensar "la causa de la democràcia i de la llibertat", que "ens ha d'aplegar a tots". I per això "necessitem interpel·lar tothom", i fer-ho "des de la màxima amplitud i des de la màxima intel·ligència".

"Cal formar una proposta àmplia, transversal i progressista."

"No hem de mirar al passat, hem de mirar al futur en un arc que vagi des de la CUP, com a mínim, i fins al Partit Socialista, i des d'Òmnium fins a Comisions Obreres."

Domènech s'ha adreçat a la majoria independentista per demanar que formi govern per poder començar a superar "les hores més fosques de Catalunya".

 

ARXIVAT A:
Procés catalàGovern empresonatRebel·lióInvestidura
VÍDEOS RELACIONATS
ÀUDIOS RELACIONATS
Anar al contingut