Barcelona

Discos Castelló presenta un concurs de creditors davant la caiguda de les vendes

La crisi econòmica sumada a la pirateria són els motius que han obligat Discos Castelló a presentar un concurs de creditors. Les vendes han caigut un 50% en dos anys i la mítica cadena de discos no pot fer front als seus deutes. El concurs de creditors, l'antiga suspensió de pagaments, permetrà a la direcció posar en marxa un pla de viabilitat per mirar de tirar endavant els seus 10 establiments i els seus 52 treballadors.

Actualitzat
La venda de discos ha anat minvant progressivament i paral·lelament han anat creixent els deutes de l'empresa. El 2006, les vendes van caure un 27% i el 2007 encara més, fins a un 30%, que van arrossegar la companyia a uns números vermells que arribaven als 5 milions d'euros.

L'administrador de la societat, Joan Castelló, atribueix aquesta situació a dos factors: la crisi econòmica actual i a l'ús cada cop més freqüent d'internet per descarregar cançons de manera que, cada vegada es compren menys discos. Castelló espera que "el tema de la pirateria es pugui arreglar i la gent entengui que la música no és gratis".
Anar al contingut