París

Directius d'Air France fugen descamisats després de ser assaltats per treballadors

L'assalt ha passat durant una reunió entre la direcció i els sindicats per parlar de la intenció de l'empresa de suprimir gairebé 3.000 llocs de treball

RedaccióActualitzat

Diversos directius de l'aerolínia Air France han hagut de fugir descamisats després de l'assalt de treballadors de la companyia a una reunió entre representants de la direcció i dels sindicats. En la reunió es tractava del pla de l'empresa de suprimir 2.900 llocs de treball. Uns centenars d'empleats han irromput en la sala on es feia la trobada, a l'aeroport Charles de Gaulle, a París, cridant "Juniac dimissió", en referència al president de la companyia, Alexandre de Juniac.

Alguns directius d'Air France han estat empentats i han hagut d'escapar-se mig despullats, entre ells el director de Recursos Humans, Xavier Broseta, que, sense camisa, ha escalat una tanca per poder fugir, amb l'ajuda dels serveis de seguretat. Segons fonts sindicals que cita el diari "Le Figaro", l'empresa pretén suprimir 300 llocs de treball de pilots, 900 de tripulants de cabina i 1.700 de personal de terra, en el context del pla anomenat Perform 2020.

La direcció d'Air France ha denunciat "la violència física" de l'acció protagonitzada per un grup de treballadors. Segons un representant sindical, el responsable de Recursos Humans de la companyia "ha estat atacat de manera violenta i hauria pogut ser linxat" si no hagués intervingut el personal de seguretat.

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut