Handbol

Dinamarca derrota Espanya (28-24) i s'enfrontarà a França en la final del Mundial d'handbol

La selecció espanyola ha perdut contra Dinamarca (28-24) i haurà de lluitar pel bronze en el Mundial d'handbol. Els homes de Valero Rivera no han estat massa fins en atac i, a més, s'han topat amb la gran actuació del porter Landin i de l'exblaugrana Hansen. El rival dels danesos serà França. La vigent campiona europea, mundial i olímpica s'ha imposat a l'amfitriona Suècia (29-26) en la primera semifinal, en un partit en què ha brillat Bertrand Gille.

Actualitzat
Espanya s'ha trobat al davant una selecció danesa molt competent en atac, que ha guanyat tots els partits del torneig. L'equip de Valero Rivera ha anat a remolc en el marcador des del primer moment, però mai s'ha despenjat massa. En el primer temps, els danesos han arribat a dominar per 10 a 6, però un parcial de 0-4 per a Espanya, amb un enorme Joan Cañellas, ha servit per empatar el partit a 10. El jugador català del Ciudad Real ha estat el màxim anotador espanyol, amb sis gols. Al descans s'ha arribat amb empat a 12.

Actuació estel·lar de Hansen

Al segon temps, mateix guió. Dinamarca s'avançava. Però la selecció de Valero sempre aconseguia equilibrar el marcador. En aquest segon temps ha brillat Mikkel Hansen, que ha estat una piconadora i amb 9 gols s'ha convertit en el màxim realitzador del partit. L'ex del Barça Borges ha demostrat la seva enorme categoria en atac.

Però quan més complicat era, en inferioritat, Espanya ha remuntat de nou. Una acció d'Albert Rocas significava l'empat a 23. Però en la recta final, Dinamarca ha estat més contundent. Els danesos es jugaran el títol contra la totpoderosa França, mentre que Espanya s'haurà de jugar el tercer lloc contra Suècia.

NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut