Copenhague

Dinamarca demana ajuda a Espanya en la prevenció del càncer de pell

La Societat Danesa contra el Càncer llança una campanya que demana als ciutadans de països turístics que els ajudin a prendre precaucions contra el sol quan estan de vacances

Actualitzat

La Societat Danesa contra el Càncer ha llançat una campanya audiovisual que demana als espanyols i a ciutadans d'altres països turístics que els ajudin a prendre precaucions contra el sol quan estan de vacances. En to humorístic, la campanya "Ajuda un danès" inclou vídeos enregistrats en cinc idiomes dels cinc principals països que els danesos visiten a la recerca de sol: Espanya, França, Grècia, Itàlia i Tailàndia.

"Desenes de milers de danesos viatges des del fred i fosc nord fins a les vostres bellíssimes platges. Quan veiem un raig de sol abandonem tota precaució i ens rostim al sol hora rere hora. Ensenyeu-vos a ser com vosaltres. Feu-vos voluntaris i ajudeu un danès"

El vídeo ressalta que cada dia mor un ciutadà danès per càncer de pell i es demana als ciutadans dels països turístics que, quan vegin un danès prenent el sol, li recordin que es posi crema solar amb protecció alta i barret i que, de tant en tant, se'n vagi a l'ombra.

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut