El fins ara secretari general de Podem Catalunya, Albano Dante Fachin, en roda de premsa el 31 d'octubre de 2017
El fins ara secretari general de Podem Catalunya, Albano Dante Fachin, en roda de premsa el 31 d'octubre de 2017
Barcelona

Dimiteixen 8 membres més de la direcció de Podem Catalunya l'endemà de Fachin

RedaccióActualitzat

L'endemà que Albano Dante Fachin anunciés que dimitia com a secretari general de Podem Catalunya, vuit membres més del consell ciutadà de Podem Catalunya, format per 25 persones, han seguit els mateixos passos i també han dimitit "en protesta pel tracte dispensat" per la direcció estatal de Pablo Iglesias al seu exsecretari general i a l'òrgan de direcció català.

En un comunicat, aquestes vuit persones denuncien "el menyspreu" a les decisions que han pres Podem Catalunya i afirmen que la consulta impulsada per la direcció estatal en què els inscrits de Podem han de decidir si la formació va en coalició amb Catalunya en Comú no té "garanties democràtiques".

Es tracta de l'exdiputada de Catalunya Sí que es Pot i secretària d'Economia, Àngels Martínez Castells; la secretària de Municipalisme, Laura Haba Jiménez; el responsable de Comunicació, Alberto Quiñones; el responsable de Sanitat, Paulino Gracia, i la secretària d'organització provincial de Tarragona, Susana Rodríguez. També han dimitit el responsable d'Educació, J. Vicent Pruñonosa; el responsable de Municipalisme, Pablo Daglio; i el membre del consell ciutadà català Mireia Palau.

ARXIVAT A:
Procés catalàArticle 155Govern empresonat
Anar al contingut