L'alcalde de Falset, Jesús Torralba
L'alcalde de Falset, Jesús Torralba (Foto: ACN)
Falset

Dimiteix l'alcalde de Falset que es va adjudicar un sou de 1.500 euros al mes

Torralba, que deixarà el càrrec dilluns que ve, ha negat que el motiu de la renúncia sigui la seva retribució i ho ha atribuït a una decisió "estrictament personal i familiar. El substituirà Jordi Puxeu fins que s'esculli el nou alcalde de la capital del Priorat.

RedaccióActualitzat
Després de la polèmica originada per adjudicar-se un sou de 1.500 euros mensuals, l'alcalde de Falset, Jesús Torralba, ha decidit deixar el càrrec. Ho farà dilluns que ve, segons ha anunciat davant el plenari municipal un cop aprovats els pressupostos per al proper exercici. Jordi Puxeu el substituirà fins que s'esculli el nou alcalde de la capital del Priorat.

La renúncia arriba després que, a principi de mes, el ple de l'Ajuntament de Falset va aprovar un sou de 26.900 euros l'any per a l'alcalde, una proposta que no va agradar gens a l'oposició.

No obstant, Torralba ha negat que el motiu de la renúncia sigui la seva retribució i ho ha atribuït a una decisió "estrictament personal i familiar"; la mateixa que li farà abandonar el seu càrrec de regidor a l'Ajuntament de Falset.
Anar al contingut