Dimiteix el responsable de planificació dels pilots de Ryanair per les cancel·lacions

Michael Hickey, que deixarà el seu lloc a finals de mes, és el primer directiu que deixa la companyia per les cancel·lacions de milers de vols

Actualitzat

El director d'operacions de Ryanair, Michael Hickey, ha dimitit per les cancel·lacions de milers de vols anunciades per als pròxims mesos.

La crisi va esclatar a mitjans de setembre, quan la companyia va anunciar que cancel·laria 40 vols diaris per ser més puntual. Uns dies més tard, es va saber que l'origen del problema era que l'aerolínia irlandesa de baix cost havia perdut 140 pilots, que havien estat contractats per la companyia rival Norwegian.

Aleshores, el conseller delegat i fundador de la companyia irlandesa, Michael O'Leary, va negar que la fugida de pilots fos l'origen del problema. Era, segons ell, la planificació de les vacances dels pilots.

Hickey, que deixarà la companyia a finals de mes, era el principal responsable de fer els quadrants de treball dels pilots, una feina que feia des del 2014 com a director d'operacions.

Michael O'Leary ha dit en un comunicat que Hickney, que va ingressar a la companyia el 1988 com a enginyer, "ha fet una gran contribució" a millorar "la qualitat i la seguretat de les nostres funcions operatives i d'enginyeria".

O'Leary també ha escrit una carta als seus pilots oferint-los augments salarials i millores de les condicions de treball perquè es quedin a la companyia.

 

Anar al contingut