Sol, calor i alguns ruixats més

A mesura que avanci la setmana els ruixats i les tempestes guanyaran en extensió

Néstor GómezActualitzat

Serà un típic dia d'estiu, les nuvolades creixeran al Pirineu a partir del migdia. A diferència de dilluns, sí que creixeran amb més energia fins a descarregar alguns ruixats dispersos. Seran ruixats de calor emmagatzemada durant les hores centrals de dia, no pas per disposar d'aire fred a les capes mitjanes de l'atmosfera. Així que un dia més per gaudir de la platja, de la muntanya o d'allà on sigueu.

Alguns ruixats

El matí serà radiant, practicament sense núvols enlloc del país. Un cop més, quan el sol s'acosti al seu zenit i el terra s'hagi escalfat començaran a créixer núvols sobre els cims del Pirineu. Serà a la tarda quan els núvols tindran prou cos com per deixar alguns ruixats puntuals al Pirineu i, localment, fora d'aquest sector.

Calor estancada

La calor es mantindrà ben viva durant les hores centrals del dia amb unes temperatures màximes que s'enfilaran cap als 36 ºC als indrets més càlids del país, que serà cap a l'interior de les Terres de l'Ebre i el pla de Lleida. A la costa la calor anirà acompanyada de xafogor.

I els següents dies...

Es mantindrà la dinàmica de sol al matí i de nuvolades de tarda. Ara bé, al llarg dels dies els ruixats seran més extensos i més intensos.

 

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut