Dimarts, Catalunya Música transmetrà en directe "El Messies" participatiu de l'Obra Social La Caixa, des del Palau de la Música Catalana

Actualitzat

El dimarts 13 de desembre, a les 19.30 h, Catalunya Música transmetrà en directe des del Palau l'oratori "El Messies" HWV 56, de Georg Friedrich Händel, amb les veus de la soprano Elisabeth Watts, la contralt Marta Infante, el tenor  Emiliano González Toro i el baix José Antonio López, amb els cantaires amateurs dels concerts participatius de l'Obra Social La Caixa, amb el Cor i l'Orquestra Gulbenkian, dirigits per Víctor Pablo Pérez. Els comentaris d'aquesta transmissió, que compta amb el patrocini de l'Obra Social La Caixa, els faran Victòria Palma i Ester Pinart.

Els concerts participatius de l'Obra Social La Caixa ofereixen una experiència única perquè reuneix cantaires amateurs amb solistes, orquestres i directors de reconegut prestigi internacional en la interpretació d'obres emblemàtiques del repertori simfònic-coral de tots els temps.

Com cada any, més de quatre-centes persones de totes les edats i professions s'han apuntat a interpretar, pels volts de Nadal, l'oratori "El Messies", de Georg Friedrich Händel, i durant els mesos previs, agrupats per veus, han anat assajant les seves parts corals de l'obra. Després de dies i dies d'assaig conjunt, aquest projecte musical i pedagògic culminarà el dimarts 13 de desembre al Palau de la Música Catalana amb una nova i emocionant versió participativa de l'obra mestra i immortal de Händel. Serà una oportunitat única de reviure la màgia d'aquesta composició cabdal de la història de la música.

La transmissió en directe d'aquest concert estarà disponible durant un mes als webs de Catalunya Música i Catalunya Ràdio.

 

#CatMúsica30

catmusica.cat

facebook.com/catmusica

twitter.com/catalunyamusica

 

Anar al contingut