Actualitat blaugrana

Dilluns podria confirmar-se la continuïtat de Samuel Eto'o al Barça de Pep Guardiola

Samuel Eto'o serà un dels davanters del Barça la temporada vinent. L'actuació del camerunès en els partits de preparació ha convençut companys, tècnics i directius, i tot fa pensar que continuarà com a blaugrana. Diverses trobades entre les parts implicades durant els darrers dies, l'absència d'ofertes per endur-se'l i la prèvia de la Champions esperant a la cantonada han portat el Barça a renunciar al traspàs de l'africà. Mentre l'equip s'entrena aquest diumenge en una doble sessió, Eto'o podria confirmar dilluns la seva continuïtat i Guardiola, dimarts, podria corroborar-ho.

Actualitzat

El Wisla de Cracòvia arribarà dimecres al Camp Nou amb un triomf oficial a la butxaca. El conjunt polonès acaba de debutar amb victòria a la lliga del seu país en derrotar per la mínima (1-0) el Bytom i viatjarà a Barcelona amb tota l'ambició possible. Conscient que no pot concedir la més mínima opció de cara a la tornada, el Barça prepara a consciència l'enfrontament i, com dissabte, els homes de Pep Guardiola s'exerciten aquest diumenge en una doble sessió. L'equip s'ha entrenat al matí i ho tornarà a fer a la tarda per tal d'arribar al partit en el millor estat possible.

L'actualitat culer, però, continua centrada en Samuel Eto'o; tot fa pensar que el camerunès continuarà sota la disciplina blaugrana. Després de parlar-ho amb els capitans de l'equip, amb els responsables tècnics i amb el mateix jugador i atenent la falta d'ofertes, Pep Guardiola sembla convençut de la continuïtat del davanter. Així doncs, Eto'o lluitarà amb Henry, Bojan, Hleb i Pedro per un lloc a la davantera culer. La seva inclusió en l'onze que s'enfrontarà al Wisla, però, és una decisió que es manté a les mans de Guardiola.

NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut