Futbol

Diego Armando Maradona, nou seleccionador argentí de futbol

Diego Armando Maradona serà el pròxim seleccionador de l'Argentina. Així ho va avançar ell mateix, després d'haver mantingut una reunió amb Julio Grondona, el president de la federació. Tot i que els responsables del futbol argentí havien explicat que preferien un "cos tècnic" en lloc d'un únic responsable per substituir Alfio Basile al capdavant de l'albiceleste, Maradona va confirmar que Grondona s'ha "decidit pel projecte" que ell impulsa. Carlos Bilardo serà el director general i Maradona treballarà amb un grup d'entrenadors al seu voltant i el preparador físic Fernando Signorini, però el Diez assegura que serà ell qui farà l'equip.

Actualitzat
Ha fet com que no s'ho esperava, però ha complert el somni de la seva vida. Diego Armando Maradona és el nou seleccionador de l'Argentina -demà serà nomenat oficialment coincidint amb el seu 48 aniversari-. El Pelusa encapçalarà un equip de tècnics que estaran sota el control de Carlos Bilardo, exseleccionador i ara secretari tècnic. Fent-li costat hi haurà, entre altres, dos excompanys, José Luis Brown i Sergio Batista. 

Maradona ja ha dit, però, que serà ell qui tallarà el bacallà, en definitiva, el que triarà els jugadors i decidirà la tàctica, però no ho ha dit a càmera, on s'ha vist desbordat. Maradona és Déu, a l'Argentina, però els aficionats no l'acaben de veure clar com a tècnic després de dues experiències curtes i no gaire positives. 

Aviat sabrem si es decanta més cap al jugador que el farà avi, el "Kun" Agüero, o si es rendirà davant dels gols de Leo Messi, a qui va passar de considerar el seu hereu a qualificar-lo d'individualista i amb poc caràcter. Maradona debutarà al febrer contra França.
NOTÍCIES RELACIONADES
ÀUDIOS RELACIONATS
Anar al contingut