Diego Alías, Cuiner de l'any 2015: ''si la cosa funciona no canviarem res, ni els preus ni la nostra manera de fer''

ACN Josa de Cadí.-El xef del restaurant Ca l'Amador de Josa de Cadí (Josa i Tuixén), Diego Alías, va ser elegit aquest diumenge passat com a Cuiner de l'any 2015 en el marc del Fòrum Gastronòmic 2015 que es celebrava a Girona. Alías ha explicat a l'ACN que tot i el premi no canviaran res de la seva cuina, ''ni la manera de fer ni els preus'' perquè el reconeixement que li han concedit vol dir que ''la cosa funciona''. En aquest sentit, no ha amagat la seva satisfacció i ha admès que ''rebre el premi és una alegria molt gran''. Alías competia amb quatre cuiners més proposats com a candidats a Cuiner de l'Any; eren Pieter Trys, del restaurant Brots (de Poboleda); Víctor Gómez, del Vidrà (de Sant Feliu de Guíxols), Ana Merino; del Mon Bar (de Barcelona); i Vicenç Fajardo, de La Plaça (de Madremanya).
Diego Alías, Cuiner de l'any 2015: ''si la cosa funciona no canviarem res, ni els preus ni la nostra manera de fer''

Diego Alías, Cuiner de l'any 2015: ''si la cosa funciona no canviarem res, ni els preus ni la nostra manera de fer''

ACN Josa de Cadí.-El xef del restaurant Ca l'Amador de Josa de Cadí (Josa i Tuixén), Diego Alías, va ser elegit aquest diumenge passat com a Cuiner de l'any 2015 en el marc del Fòrum Gastronòmic 2015 que es celebrava a Girona. Alías ha explicat a l'ACN que tot i el premi no canviaran res de la seva cuina, ''ni la manera de fer ni els preus'' perquè el reconeixement que li han concedit vol dir que ''la cosa funciona''. En aquest sentit, no ha amagat la seva satisfacció i ha admès que ''rebre el premi és una alegria molt gran''. Alías competia amb quatre cuiners més proposats com a candidats a Cuiner de l'Any; eren Pieter Trys, del restaurant Brots (de Poboleda); Víctor Gómez, del Vidrà (de Sant Feliu de Guíxols), Ana Merino; del Mon Bar (de Barcelona); i Vicenç Fajardo, de La Plaça (de Madremanya).