Barcelona

Díaz reconeix que era "públic i notori" que Millet i Montull tenien molt bona relació amb els polítics

Carles Díaz, l'arquitecte del projecte, desconeixia que l'establiment era propietat d'Olivia Hotels i, per tant, que estava en mans privades. Després de la seva declaració, el judici s'ha hagut de suspendre per un problema informàtic i l'interrogatori a l'extinent d'alcalde Ramon García Bragado serà finalment dimecres.

RedaccióActualitzat

L'Audiència de Barcelona ha suspès fins dimecres el judici de l'anomenat "cas hotel del Palau" per problemes informàtics que impedien la gravació de l'àudio a la sala de vistes. La sessió es reprendrà amb l'interrogatori del fiscal a l'extinent d'alcalde de l'Ajuntament de Barcelona Ramon García Bragado, acusat de falsedat documental i prevaricació.

Per aquest cas, Bragado va deixar les seves responsabilitats a l'àrea d'Urbanisme del consistori barceloní i s'enfronta a una petició de pena de quatre anys de presó.

En la sessió d'aquest dimarts, ha declarat un dels sis acusats, l'arquitecte Carles Díaz, que va fer el projecte de l'hotel del Palau de la Música. El tècnic, que podria ser condemnat a quatre anys de presó per falsedat documental, ha assegurat davant del tribunal que desconeixia que l'establiment era propietat d'Olivia Hotels i, per tant, que estava en mans privades.

Díaz ha assegurat que pensava que Olivia Hotels era el promotor, però que el Palau en seguia sent el propietari, tot i que també ha admès que no el preocupava ni ho preguntava. En la segona jornada de declaracions pel cas, Díaz ha reconegut que era "públic i notori" que els dos màxims exdirigents del Palau tenien molt bona relació amb les autoritats polítiques.

NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut