Díaz Ferrán, en una imatge d'arxiu. (Foto: Reuters)
Díaz Ferrán, en una imatge d'arxiu. (Foto: Reuters)
Madrid

Díaz Ferrán va arribar a tenir un patrimoni immobiliari de 88 milions d'euros, segons un informe policial

Gerardo Díaz Ferrán va arribar a tenir un patrimoni immobiliari de 88 milions d'euros, segons consta en un informe policial que ara està en mans del jutge que porta el "cas Creuer". Aquest cas investiga el buidatge patrimonial del grup Marsans, quan l'expresident de la Confederació Espanyola d'Organitzacions Empresarials (CEOE) n'era el responsable.

RedaccióActualitzat
El patrimoni immobiliari de l'expresident de la Confederació Espanyola d'Organitzacions Empresarials (CEOE) Gerardo Díaz Ferrán va arribar a ser de 88 milions d'euros. Aquesta és la quantitat que figura en un informe policial. L'informe l'analitza ara el jutge del "cas Creuer", un afer que estudia el buidatge patrimonial del grup Marsans, quan Díaz Ferran n'era el propietari.

L'expresident dels empresaris espanyols tenia una finca de 1.800 hectàrees amb un castell considerat d'interès històric a Toledo i pisos i apartaments a Madrid, Marbella, Calvià, Nova York i Menorca. També va adquirir diversos vehicles de luxe -entre els quals hi havia un Bentley i un Mercedes tot terreny- que continuava fent servir, tot i que l'acusat va dir que ja no els tenia.

A Gerardo Díaz Ferrán se l'acusa de posar-se d'acord amb l'empresari Ángel de Cabo per traspassar-li el seu patrimoni i el grup Marsans, i poder al·legar d'aquesta manera una situació d'insolvència.

Fa tres mesos, l'Audiència Provincial de Madrid va declarar Díaz Ferrán "culpable" de la fallida de Viatges Marsans. El jutge el va inhabilitar durant 15 anys. L'expresident de la CEOE està en presó preventiva des del 5 de desembre passat pel "cas Creuer".
Anar al contingut