Diana Krall, aquesta nit, a l'Auditori del Fòrum
Diana Krall, aquesta nit, a l'Auditori del Fòrum
Barcelona

Diana Krall omple l'Auditori del Fòrum en l'estrena del Festival Internacional de Jazz

La cantant canadenca va presentar el disc "Turn up the quiet", amb estàndards del jazz nord-americà, alternant versions de Bob Dylan i Tom Waits

RedaccióActualitzat

Tres mil persones van omplir aquest dimarts a la nit l'Auditori del Fòrum per seguir el concert de la cantant canadenca Diana Krall, que va inaugurar el 49è Festival Internacional de Jazz de Barcelona. Krall va presentar el disc "Turn up the quiet", un àlbum que recupera estàndards del jazz nord-americà combinant versions d'artistes contemporanis com Bob Dylan o Tom Waits.

La cantant es va posar el públic a la butxaca des del primer moment amb la seva veu sensual i el piano. L'acompanyava un magnific quartet de bateria, guitarra, violí i baix, a qui l'artista va deixar lluir en pràcticament tots els temes.

Krall ja havia actuat moltes vegades en aquest festival, l'última el setembre del 2015, però aquesta vegada l'aplaudímetre va batre el rècord. Entre els temes del concert que van destacar hi havia peces d'Irving Berlin i Cole Porter.

Aquest ha estat el primer del centenar de concerts programats al Festival Internacional de Jazz de Barcelona, que durarà fins a mitjans de desembre.

Anar al contingut