Dia entre pertorbacions

Dia entre pertorbacions. El temps serà tranquil, amb un gran domini del sol i boires matinals. Els nous núvols vindran a partir de la tarda, amb l'arribada d'un nou sistema frontal per Aragó, i les pluges mullaran el terra a partir de mitja tarda. Es reforçarà el vent de sud-oest.

Actualitzat

Dia entre pertorbacions, una de situada a Itàlia i una altra, a Galícia. Durant el dia s'acostarà un front que permetrà que a partir de la tarda arribin els núvols més densos i les precipitacions.

El sol lluirà durant tot el matí, amb alguns bancs de boira o núvols baixos a l'altiplà de la Segarra i valls del Pirineu. El vent de mestral a les comarques de Tarragona serà moderat i puntualment amb algun cop fort. Les temperatures matinals seran més suaus a les zones ventoses de Barcelona i Tarragona, amb una pujada lleugera de les mínimes. En canvi, cauran més en alta muntanya, per l'arribada d'aire fred després del front de dilluns.

A la tarda, el temps començarà a canviar per l'oest del país, amb núvols arreu. Cap a mitja tarda i al vespre entraran les precipitacions des d'Aragó i mullaran una mica el terra a les comarques de Lleida i Tarragona. La cota de neu de 1.000 a 1.200 metres. Les pluges arribaran a la costa de Barcelona i comarques de Girona a última hora del dia. Durant el vespre i la nit es reactivaran les ventades de garbí a tota la costa, interior de Girona i cotes altes del Pirineu. En el cas del Pirineu, els cops de vent de sud poden superar els 80 km/h. L'ambient serà suau al migdia, amb màximes que tocaran els 16 ºC.

El temps de dimecres i propers dies...

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut