Deulofeu marca un dels dos gols de la temporada (Reuters)
Deulofeu marca un dels dos gols de la temporada (Reuters)
Futbol

Deulofeu es reivindica amb un gol guanyador a la Copa de la Lliga anglesa

En el seu primer partit de la temporada com a titular, l'exblaugrana va classificar l'Everton davant el Reading (1-2) amb un gol de falta

Actualitzat

Amb pocs minuts a la Lliga, Gerard Deulofeu sembla decidit a reivindicar-se a l'Everton. A la Copa de la Lliga, on juga amb més assiduïtat, el jugador gironí aprofita els minuts. Si en l'anterior eliminatòria, davant el Barnsley (3-5), l'exblaugrana es va fer un fart de repartir assistències, aquest dimarts al camp del Reading (1-2), va ser el jugador determinant per portar els "toffees" a la quarta ronda de la competició.

Deulofeu, titular per primera vegada aquesta temporada, va decantar l'eliminatòria amb un llançament de falta en el minut 73, després que Rick Blackman (37') avancés el Reading i Ross Barkley (62') empatés. L'actuació de Deulofeu li va valer els elogis del seu entrenador, el també català Robert Martínez.

"Deulofeu ens ha aportat la mica de màgia que ens faltava. És un jugador amb un gran talent", va dir el tècnic de Balaguer al final del partit. Falta per veure si la bona actuació a la Capital One Cup li obrirà les portes a Deulo per jugar amb més assiduitat a la Lliga. 

 

Anar al contingut