Deu restaurants del Baix Camp participaran en la mostra gastronòmica Tastatardor per donar a conèixer els productes de la comarca

Reus.- La segona edició de la mostra gastronòmica Tastatardor recorrerà deu restaurants de l'interior de la comarca del Baix Camp, amb l'objectiu de donar a conèixer els productes típics de la zona. Cada cap de setmana, a partir del 17 de novembre i fins al 16 de desembre, un dels deu restaurants oferirà un menú basat amb plats dels productes considerats de qualitat amb Denominació d'Origen (DO) o Indicicació Geogràfica Protegida (IGP), com són la patata de Prades, l'avellana de Reus i l'oli de Siurana. En aquesta edició hi participen restaurants de l'Arbolí, l'Argentera, la Selva del Camp, Capafonts, Vilaplana, Prades i les Borges del Camp. La novetat d'aquest any és el programa 'Touring, endinsa't al Baix Camp', que consisteix en dos itineraris turístics per conèixer els paisatges de la comarca.
Deu restaurants del Baix Camp participaran en la mostra gastronòmica Tastatardor per donar a conèixer els productes de la comarca

Deu restaurants del Baix Camp participaran en la mostra gastronòmica Tastatardor per donar a conèixer els productes de la comarca

Reus.- La segona edició de la mostra gastronòmica Tastatardor recorrerà deu restaurants de l'interior de la comarca del Baix Camp, amb l'objectiu de donar a conèixer els productes típics de la zona. Cada cap de setmana, a partir del 17 de novembre i fins al 16 de desembre, un dels deu restaurants oferirà un menú basat amb plats dels productes considerats de qualitat amb Denominació d'Origen (DO) o Indicicació Geogràfica Protegida (IGP), com són la patata de Prades, l'avellana de Reus i l'oli de Siurana. En aquesta edició hi participen restaurants de l'Arbolí, l'Argentera, la Selva del Camp, Capafonts, Vilaplana, Prades i les Borges del Camp. La novetat d'aquest any és el programa 'Touring, endinsa't al Baix Camp', que consisteix en dos itineraris turístics per conèixer els paisatges de la comarca.