L'atracció accidentada
Escòcia

Deu ferits en descarrilar el vagó d'una muntanya russa al parc d'atraccions M&D, a Escòcia

Un vagó del Tsunami s'ha desprès i ha caigut des d'una altura de nou metres sobre una atracció infantil

RedaccióActualitzat

Un vagó de l'atracció de fira Tsunami, del parc temàtic M&D, a Escòcia, ha descarrilat, ha sortit disparat i ha caigut sobre una atracció infantil. Deu persones, dos adults i vuit nens, hi han resultat ferides.

La policia ha explicat que s'ha traslladat les víctimes a diversos hospitals de la zona, sense precisar la gravetat de les ferides. 

L'accident ha passat al parc M&D, de la localitat de Motherwell, al comtat de North Lanarkshire, a uns 60 quilòmetres de la capital, Edimburg. Un vagó de l'atracció coneguda com a Tsunami, que pot arribar a una velocitat de 65 quilòmetres per hora, ha sortit de la via i ha caigut des d'una altura de nou metres sobre una atracció infantil. Cada vagó de l'atracció té 10 seients, on els usuaris van asseguts amb les cames penjant i agafats pel pit amb un arnès de seguretat. 

Al lloc de l'accident s'hi han desplaçat sis ambulàncies i nombrosos camions de bombers. 

Algunes persones que passaven el dia al parc d'atraccions han notificat l'accident a les xarxes.

 

 

Aquest accident no és el primer que hi ha hagut en aquest parc d'atraccions. L'any 2011, nou persones van haver de ser rescatades d'aquesta mateixa atracció, el Tsunami, per una avaria mecànica. El març d'aquest any també van haver de rescatar 20 persones de l'atracció Tornado, que es va despenjar uns centímetres.

 

Anar al contingut